به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام و المسلمین علی اکبر ترابی پیش از ظهر امروز در هفدهمین اجلاسیه اساتید سطح عالی و خارج حوزه علمیه قم که در سالن همایش های مدرسه تخصصی فقه امام کاظم(ع) برگزار شد، اظهار داشت: امروز ارائه تحقیقی جامع از سوی طلاب در راستای نیاز های روز جامعه و دنیای اسلام، کمتر محقق شده و باید به ریشه یابی دلایل آن پرداخت.
وی ادامه داد: شلوغی برخی کلاسها، اشتغال زیاد بعضی اساتید، کم شدن حس تعهد و مسئولیتپذیری از جمله مشکلاتی است که در این زمینه وجود دارد.
رئیس کمیسیون اساتید و افزایش بهرهوری تدریس اجلاسیه اساتید سطح عالی و خارج حوزه علمیه قم؛ با بیان اینکه برگزاری کلاسهای اخلاق یکی از راه کارهای برطرف کردن این مشکلات است، ابراز داشت: ارتقای مسئولیتپذیری طلاب از راه های گوناگون، تجهیز کلاسهای حوزوی به وسائل آموزشی مناسب، ارائه طرح برای کاهش اشتغال اساتید و سوق دادن اساتید به کلاسهایی با تعداد شاگردان کمتر، برخی از راه کارهایی است که در این کمیسیون ارائه شده است.
این استاد حوزه خاطرنشان ساخت: همچنین لازم است کارگاههای کلاسداری برای اساتید برگزار و علاوه بر آن، طلاب نیز از نیازهای روز اطلاع یافته و توانایی لازم برای پاسخگویی به شبهات را کسب کنند.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی در پایان تصریح کرد: شناسایی استعدادهای برتر طلاب و راهنمایی آنان به سمت موضوعات مورد نیاز، جذب طلاب به اندازه امکانات موجود، حضور و غیاب منظم در کلاسها، دخالت دادن اساتید در طرح سوالات و بهرهگیری از اساتید متخصص در امتحانات شفاهی در کنار توجه بیشتر به امر پژوهش از دیگر راه کارهای ارائه شده در این کمیسیون می باشد.